DonatiePlaza.nl logo

Disclaimer

DonatiePlaza.nl doet zijn uiterste best ervoor te zorgen dat de inhoud (o.a. teksten, afbeeldingen, hyperlinks) actueel en correct is. Ondanks zorgvuldigheid en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

DonatiePlaza.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in de inhoud, genomen beslissingen gebaseerd op de inhoud van deze website, noch voor enige schade, overlast of ongemak die voortvloeit uit of samenhangt met het gebruik van de inhoud van deze site.

Gebruikte (merk)namen, (beeld)merken en/of (handels)namen van goede doelen en winkels zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren en worden door DonatiePlaza.nl uitsluitend verwijzend of illustratief gebruikt. Afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en tekst voorbehouden.

DonatiePlaza.nl heeft op geen enkele wijze invloed op wat er met de donatie gebeurt en is niet verantwoordelijk voor bestelling en/of levering van bestelde goederen/diensten, voor de garantieafhandeling, noch voor de retournering.

Top