Veelgestelde vragen

Doneren

Wie betaalt de donatie?

BRAND_NAME ontvangt een commissie over alle aankopen die via onze website worden gedaan. Deze vergoeding wordt door de winkel aan BRAND_NAME betaald. BRAND_NAME gebruikt deze vergoeding vervolgens voor een donatie aan het door jou gekozen goede doel.

Hoe wordt de donatie besteed?

De donatie gaat rechtstreeks van BRAND_NAME naar het gekozen goede doel. Hoe de donatie wordt besteed, wordt door het goede doel zelf bepaald. Vaak leggen goede doelen dit uit op hun website. Alle aangesloten goede doelen hebben een CBF-keurmerk!

Waarom staat er 'minimaal' bij het donatie-percentage?

De procentuele vergoeding die BRAND_NAME per aankoop krijgt, is van verschillende factoren afhankelijk. Het minimale percentage is gegarandeerd. Als de vergoeding die wij krijgen hoger is, is de donatie aan het goede doel óók hoger!

Zie ik mijn donatie terug op de factuur?

Nee. De donatie wordt niet op de factuur vermeld. Het gehele proces vindt geautomatiseerd plaats.

Hoe weet ik of en hoeveel ik heb bijgedragen?

We willen het doneren zo makkelijk mogelijk maken. Daarom hoef je bij ons géén account aan te maken en niet in te loggen. Alle donaties zijn daardoor anoniem. Het gedoneerde bedrag komt ook niet op je factuur, maar wordt wél geautomatiseerd verwerkt.

Winkels

Mijn favoriete winkel staat er niet bij, wat nu?

We zoeken continu naar een optimaal aanbod met diverse winkels in verschillende categorieën. Regelmatig worden nieuwe winkels toegevoegd. Als je een specifieke winkel mist, kun je contact opnemen. We zullen daarna kijken of we een samenwerking aan kunnen gaan.

Hoe werkt het als ik mijn bestelling wil betalen of retourneren?

Je koopt altijd direct en rechtstreeks bij de gekozen winkel. Je betaalt aan de winkel, je krijgt een factuur van de winkel, de verzending gebeurt door de winkel, de garantie verloopt via de winkel en retourneren moet via de winkel. BRAND_NAME zit daar niet tussen, maar regelt alleen de donatie.

Betaal ik meer als ik via BRAND_NAME koop?

Nee. De prijs van de bestelling via BRAND_NAME is even hoog als direct bij de winkel. Het bedrag bestemd voor de donatie komt van de marketingvergoeding die de winkel aan BRAND_NAME betaalt.

Moet ik verplicht via BRAND_NAME als ik ga winkelen?

Ja. Om het goede doel te steunen, moet je naar de winkel via BRAND_NAME. Alleen op die manier krijgt BRAND_NAME de vergoeding die wij gebruiken voor een donatie aan het door jou gekozen goede doel.

Goede doelen

Mijn favoriete goede doel staat er niet bij?

We streven ernaar een gevariëerd aanbod van goede doelen te steunen. Afhankelijk van de behoeften van onze bezoekers kan dit aanbod wisselen. Mis je een goed doel? Laat het ons weten, neem contact met ons op. We zullen kijken of we een samenwerking aan kunnen gaan. Helaas is het niet mogelijk om alle goede doelen op te nemen; wij maken altijd een selectie op basis van strenge criteria.

Overig

Is winkelen via BRAND_NAME veilig?

Ja. Wij sturen je door naar de winkel van jouw keuze. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van hun webshop. Je bestelt en betaalt altijd bij de winkel zelf. Volledig vertrouwd!

Ik heb een foutje gevonden, hoe kan ik dat melden?

De website is gelanceerd in april 2014 en uitgebreid getest. Kom je desondanks een foutje tegen, neem dan contact met ons op. We zullen het zo snel mogelijk oplossen.